VagtPlan referencer og kundehistorier

PDC VagtPlan øger gennemsigtigheden og gør planlægning mere fleksibel for bl.a.:

  • Sundhedssektoren (hospitaler og plejesektoren)
  • Norske postvæsen
  • Coop Danmark og Coop Sverige (supermarkeder)
  • TV2 og TV Lorry
  • Flügger, Hemtex, Lindex (butikskæder)
  • DSB (butikker)
  • Falck
  • og andre

Læs artiklen der beskriver løsning for butikskæde.

PDC løsning sørgede for at Wayne Rooney nåede at komme til EM i fodbold i 2012. Læs artiklen der beskriver systemet i Borispol lufthavn i Ukraine.


PDC vagtplan anvendes i mange brancher


Kundeudtalelse om PDC VagtPlan

Kunder udtaler

 

 

Mols-Linien

Mols-linien er et dansk hurtigfærgerederi med små 300 ansatte, der forbinder Jylland og Sjælland med optil 26 daglige afgange.

Som færgeredderi er det afgørende at have den korrekte bemanding i forhold til efterspørgsel og den nødvendige sikkerhed. Overbemanding giver øgede omkostninger og underbemanding betyder reduceret service eller afviste gæster. Vagtplanlægningen kompliceres af at der stilles krav til besætningens kvalifikationer, som samtidig skal koordineres i forhold til det forventede billetsalg. Dette skal endvidere matches med fartplanen – og sidst men ikke mindst er der også arbejdstidsregler som skal overholdes. Tidligere foregik planlægningen af vagter via regneark som hurtigt blev uoverskuelige og informationer skulle opdateres manuelt i vagt disponeringssystemet.

”Med PDC RMS har vi fået et planlægnings- og disponeringsværktøj som kan importere de forventede tal for billetsalg, validere at der er de påkrævede kvalifikationer på hver afgang, samt sikre at vi overholder arbejdstidsregler. For medarbejderne er der den gevinst at de i stedet for printet vagtplan, har en online vagtplan direkte på deres telefon.”

"Efter implementering af PDC VagtPlan har vi faktisk fået så godt styr på planlægning og produktion, at behovet for en ”Early Warning” på løn er meget lille.”

udtaler Jesper Skovgaard, Kommerciel Direktør i Mols-Linien

Flügger Farver

"VagtPlan systemet lever op til vores krav og løser vores problemer. PDC er en troværdig og lydhør leverandør med gode referencer i kædevirksomheder i Norden. Vi er meget glade for samarbejdet med PDC og ser frem til at udvide og udvikle det fremover."

udtaler Tomas Grönesjö, projektleder i Flügger

Hospitaler i Region H

"Region Hovedstaden har anvendt PDC VagtPlan siden 1999. I hele denne periode har vi været meget tilfredse med stabiliteten af systemet samt de innovative projekter og den udvikling der er sket med programmet i forhold til de behov der har været pga stigende antal personale og krav. PDC's løsning blev valgt fordi vi ønskede en kort og hurtig implementering. Et valgt som viste sig at holde stik. Region Hovedstaden har 42.000 ansatte og vi beregner løn for ca. 130.000 personer som alle er registreret i PDC VagtPlan. Vi har 2000 brugere af systemet (konsulenter, planlæggere og kontorpersonaler)."

udtaler Karsten Abildskov Hansen, Lønchef i Region H