Boost din karriere hos PDC

PDC udvider. Ønsker du at arbejde i et sjovt, dynamisk arbejdsmiljø, hvor små teams arbejder sammen om store problemer for at producere fremragende resultater?


Vi søger talentfulde kolleger, der trives i et samarbejdsvilligt, kreativt miljø.


I PDC opmuntrer vi til balance mellem arbejde og privatliv og understøtter vores medarbejders personlige såvel som faglige trivsel. Sunde og glade medarbejdere producerer de mest innovative ideer og styrker de førende planlægningsløsninger, som PDC er kendt for.


ressource planlægning og optimering


Hvordan er det at arbejde i PDC?

Det er et godt spørgsmål

Vi elsker det vi laver - hvad enten vi er softwareudvikler, UX’er, grafisk designer, supporter, sælger, eller andet.
PDC er et team af kreative personer, som skaber en rigtig god energi. Vi inspirerer og lærer af hinanden
for at skabe de bedst mulige løsninger til vores kunder over hele verden:


arbejdstidsplanlægning

Små teams - stor indflydelse

Små hold dedikeret til at arbejde sammen for at løse store problemer - hos PDC vil du finpudse dine kreative problemløsningsevner ved at teste, raffinere og anvende ideer og se resultaterne af dit arbejde i aktion.

planlægning af arbejdstid

Karrieremuligheder

Vi opfordrer medarbejderne til at udvide deres viden, erfaring og færdigheder gennem en række karrieremuligheder.

Medindflydelse på vagtplaner

Alle de redskaber du behøver

PDC giver dig alt nyt udstyr og værktøjer, du har brug for til dit arbejde - inklusiv bordtennis og bordfodbold naturligvis.

Fleksible planlægning

Kantine, kaffe og kage

Nygabt brød hver morgen, lækkert tilberedt frokost plus kage og is om fredagen - måske den bedste kantine i København. Kaffemaskinen er altid fuld og et velassorteret køleskab med drinks og snacks holder dig energisk hele dagen.arbejdstidsplanlægning

Familevenlig

Vi elsker vores arbejde, men vi elsker også vores familier – vi tilbyder fleksible ordninger til en sund balance mellem arbejde og fritid.

planlægning af arbejdstid

Socialt liv

Frisk luft, sport, god mad og vin er en naturlig del af det sociale liv på PDC. Deltag i vores ugentlige fodboldkampe, fredagsbar, udfordre dine kolleger på spilleaften eller kom med en bådtur, vinsmagning eller kulturbesøg.

Medindflydelse på vagtplaner

Global familie

PDC's familie har 10 forskellige nationaliteter – med dansk (og engelsk) som firmasprog. Vores internationale kontorer inkluderer Canada, Colombia, Singapore og England - med en endnu bredere kundekreds.

Fleksible planlægning

Slap af !

En frisør, massør og osteopat besøger os regelmæssigt, hvilket betyder at du kan få velvære uden at forlade kontoret.
Kom til PDC


Start en international karriere hos PDC

Hos PDC har jeg udvidet min erhvervserfaring ikke kun til Europa, men over hele kloden. Jeg bliver støttet til at lære dansk og opleve den gode levestandard i Skandinavien plus arbejde med kunder og kolleger i Nordamerika, Asien, Australien og Storbritannien.


- Cecilia forretningsudvikler

ressource planlægning og optimeringMin vejleder fra DTU anbefalede mig at kontakte PDC - dels fordi deres opgaver passer godt til min profil og specialisering inden for logik, men også fordi der er et godt arbejdsmiljø, dygtige kollegaer og muligheder for stort ansvar.


- Johannes udvikler

ressource planlægning og optimering
Kom til PDC