Frontend-udvikler (Danish)

Er du interesseret i at arbejde med dynamiske data og skabe skalerbare og genbrugelige komponenter/funktioner? Ser du UI/UX som en afgørende faktor for et godt slutprodukt? Og kunne du tænke dig at arbejde med applikationer til flyselskaber og lufthavne? Så søger PDC A/S en dygtig frontend-udvikler til vores frontend/UX Aviation team.

Om PDC

Vi er et innovativt dansk softwarehus med international succes. Vi har i snart 40 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en bred vifte af sektorer, herunder flyselskaber, lufthavne, hospitaler, TV og detailhandel, …

Typisk opererer vores kunder i dynamiske og tidskritiske miljøer. Vi tilbyder dem automatisering og intelligent beslutningsstøtte, som hjælper dem med at optimere deres forretningsprocesser.

Et eksempel på en af vores applikationer er SCORE, der bruges til koordinering af flyselskabers anmodninger om flyvninger. Applikationen bruges i 50+ lande, 450+ lufthavne og for over 25 % af verdens flytrafik.

Med baggrund i udviklingen af vores eget Prolog-logikprogrammeringssprog har PDC udviklet unikke teknologier til at implementere regler og AI-metoder med det formål at optimere effektiv planlægning og beslutningsstøtte.

Vi er i dag ca. 140 medarbejdere med hovedkontor i Brøndby og datterselskaber i England, Canada, Singapore og Colombia.

Om rollen

Du vil blive en del af et mindre team bestående af frontendere og UX/UI designere, som udvikler applikationer til hele luftfartsindustrien, herunder flyselskaber, lufthavne og slot-koordinering.

Gruppen er med til at omdanne eksisterende, komplekse desktop-applikationer til webbaserede løsninger. Udover nyudvikling vil der også være vedligeholdelse af eksisterende produkter og den nuværende kodebase.

Arbejdsprocessen indebærer tæt samarbejde med to UX/UI designere, hvor frontend-udviklerne deltager i analysearbejdet. Din mening og viden vil blive vægtet højt, for at vi i fællesskab kan skabe løsninger med brugeren i fokus.

Frontenden er opbygget med teknologier som TypeScript, React (+Redux) og SCSS. Vi samarbejder løbende med backendere omkring API’er, som er udviklet i Visual Prolog.

Om dig

Som frontend-udvikler i PDC Aviation forventer vi, at du kan svare ja til følgende:

 • Solid erfaring med React og TypeScript
 • Tidligere anvendt Redux til state management
 • Stort kendskab til HTML5/CSS3 og moderne Javascript
 • Detaljeorienteret med en god forståelse for brugervenligt design på tværs af browsere og enheder
 • Ikke bange for at påtage dig opgaver inden for pakkehåndtering, caching, automatiserede tests og performanceoptimering
 • Klar på at stille spørgsmål og sætte krav gennem sparring for at opnå den bedste løsning

Det er en bonus, hvis du har kendskab til:

 • SCSS
 • Redux Toolkit
 • Storybook
 • Cypress
 • Webpack/Vite
 • Cordova
 • Azure DevOps

Derudover leder vi efter en person, som værdsætter at arbejde i et lille team, hvor der er plads til social snak og hygge på kontoret.

Livet på PDC

Bliv en del af et spændende og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige og motiverede kollegaer. Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og kan medvirke til, at vi sammen fortsat fremstår som den førende leverandør på vores områder.

Vi holder sociale og kulturelle arrangementer, sportsaktiviteter og har en attraktiv kantineordning. Vi har familievenlige arbejdsvilkår, en flad organisation, frihed under ansvar samt en fri og uformel omgangstone. Vi tilskynder en sund livsstil med trivsel og fleksible arbejdstider.

Er du interesseret?

Lyder det som et job, der passer på din profil? Så send dit CV og motiverede ansøgning til hr@pdc.com. Skriv “Ansøgning frontend-udvikler” i emnefeltet. Vi behandler ansøgninger og holder samtaler løbende.

Opstart: 1. september 2024 (eller hurtigst muligt derefter).
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om denne stilling, er du velkommen til at kontakte Asbjørn Hansen på asha@pdc.com.

 

Janni Jespersen,
HR Manager

I'm here to help you

Call me obligation-free to discuss your business needs

Get in touch