IT Systemadministrator

PDC A/S søger systemadministrator til at varetage drift af både interne systemer for software udvikling samt driftsplatform for vores Saas løsninger.

Her er din mulighed for at blive del af et innovativt, dansk softwarefirma, som udvikler planlægnings- og optimeringsløsninger til kunder i hele verden inden for bl.a. flyselskaber, lufthavne, hospitaler, færgefart, ambulancetjenester, detailhandel mv.

 

VI TILBYDER

Vi tilbyder ansættelse i et spændende og inspirerende, internationalt arbejdsmiljø med dygtige og motiverede kolleger. Jobbet giver stor mulighed for indflydelse på både egne arbejdsopgaver og de værktøjer, vi arbejder med. Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og kan medvirke til, at PDC fortsat vil være teknologisk førende.

Vi har mange sociale og kulturelle arrangementer, egen sportsklub og en attraktiv kantineordning. Vi har familievenlige arbejdsvilkår, en flad organisation, stor frihed under ansvar samt en fri og uformel omgangstone.

 

OM STILLINGEN

PDC anvender mange forskellige IT systemer herunder: VMware, MS Windows Server, MS SQL Server, Oracle, Citrix, Linux og Microsoft 365. Vores Workstations kører primært MS Windows.

Du kommer til at indgå i et teknisk IT team på 4 personer, som arbejder tæt sammen med omkring 70 softwareudviklere samt supportere, sælgere, projektledere og kunder. Teamet er ansvarlig for drift af både vores interne systemer samt hosting af vores kunde applikationer. En del af jobbet omhandler udvikling, opsætning og drift af forskellige servere og IT-systemer for at understøtte software udviklingsafdelingens behov for udvikling og test.

Typiske opgaver

 • Effektivisere og automatisere interne drifts- og udviklingsmiljøer
 • Varetage driftsopgaver og support af driftsmiljøer for kundeapplikationerne
 • Deltage i kontinuerlig opgradering og vedligehold af infrastruktur
 • Deltage i it-projekter ifm. implementering, sparring, opgradering eller vedligehold af systemer
 • Konstant fokus på alle aspekter vedrørende IT sikkerhed
 • Sikre effektiv håndtering af driftsforstyrrelser og produktionsstop
 • Medvirke til opretholdelse af sikker og stabil drift gennem proaktiv overvågning og forbedringstiltag

 

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du har min. 2 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opbygget ekspertise og bred viden om drift i et Microsoft-miljø – gerne fra et softwarehus med DevOps kultur. Vigtigst er, at du forstår vigtigheden af de indsatser, som er nødvendige for en sikker systemdrift.

Du har en grundlæggende viden om generel it-infrastruktur og evner at skabe et klart og tydeligt grundlag for drift af it-løsninger i form af procesbeskrivelser og dokumentation. Vi forestiller os, at du allerede har erfaring med en del af de software platforme og systemer som PDC anvender.

Vi vil gerne tiltrække ildsjæle, der brænder for deres fag, og som kan være med til at udvikle både PDC og sig selv. Du skal være med til at opfylde vores ambition om at levere høj kvalitet, succesfulde projekter og tilfredse kunder.

Du får en bred berøringsflade og kommer til at have tæt samarbejde med både team-kollegaer, medarbejdere, underleverandører og kunder, hvorfor gode kommunikations- og samarbejdsevner er vigtige.

Dine faglige og personlige kompetencer:

 • Relevant uddannelse
 • Erfaring med infrastrukturkomponenter, som virtualiseringshosts(vSphere), operativsystemer, databaser, netværk, firewall, storage, backup, mm.
 • Grundigt kendskab til Microsoft teknologier – gerne med en eller flere certificeringer som MCP/MCSE
 • Forståelse for og fokus på IT sikkerhed
 • Erfaring med DevOps systemer (Microsoft) og Citrix vil være et plus
 • Holdspiller med gode samarbejdsevner, der bidrager til trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • Serviceminded, ansvarlig, proaktiv, omhyggelig, analytisk og lærenem
 • God til dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt

 

ANSØGNING

Lyder det som et job, det passer på din profil? Så send din ansøgning til leo@pdc.com.

OM PDC

PDC er et dansk softwarehus med internationalt salg. Vi har i mere end 30 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en række brancher herunder workforce management systemer til både offentlige og private kunder samt specialløsninger til lufthavne og flyselskaber.

Vi har hovedkontor i Brøndby og datterselskaber i England, Canada, Singapore og Colombia. Vi er i dag mere end 140 medarbejdere.

Janni Jespersen,
HR Manager

I'm here to help you

Call me obligation-free to discuss your business needs

Get in touch