Student Job (Danish)

Studenterudvikler/automatisk tester

PDC A/S søger dygtige studerende til udvikling af automatiske test og videreudvikling på testværktøjer af vores vagtplanlægnings­­systemer.

Vores VagtPlan-afdeling er i stor vækst, og vi søger derfor nye kollegaer til at hjælpe os. Du har nu muligheden for at blive en del af et innovativt softwarefirma, der er førende indenfor planlægnings- og optimeringsløsninger i bl.a. sundhedssektoren, ambulancetjenester og den private sektor.

Om PDC

Vi er et dansk softwarehus med internationalt fokus. Vi har i mere end 30 år udviklet avancerede planlægnings- og resursestyringsløsninger til en række brancher – herunder vagtplanlægnings­systemer til både offentlige og private kunder samt specialløsninger til lufthavne og flyselskaber.

Vi er i dag omkring 140 medarbejdere med hovedkontor i Brøndby og datterselskaber i England, Canada, Singapore, Colombia og Rusland. Se mere: www.pdc.com

Om rollen

Som studenterudvikler i vores VagtPlan-afdeling vil dine opgaver primært bestå i udvikling af automatiske test (alt fra GUI-test til unit testing og property-based testing), videreudvikling af testværktøjer og automatisk opsætning af diverse systemer.

Du vil arbejde sammen med både nye og erfarne udviklere, og du vil blive tilknyttet en udvikler, som vil hjælpe dig med alt det praktiske.

Vi bruger i PDC mange forskellige værktøjer, så erfaring med at sætte sig ind i nye teknologier er fordelagtigt. Du vil især komme til at arbejde med nogle hjemmeudviklede værktøjer, som er basis for vores testsuite.

At være studenterudvikler hos PDC er endvidere et godt sted at starte, hvis man har interesse i at blive introduceret til vores store, komplekse produkt. Dette er en kæmpe fordel, hvis man i fremtiden kunne tænke sig at blive fuldtidsudvikler hos os.

Om dig

Som testudvikler i PDC VagtPlan er det fordelagtigt at have kendskab til Powershell, Cmd- og bash-scripts samt Python. Endvidere er det et plus, hvis man kender programmer som TestComplete fra Smartbear. Det er dog ikke forventet, at du kender det.
Hvis man er længere på sin uddannelse, har man måske hørt om property-based testing og værktøjer som Quickcheck i Haskell. Vi har vores egen udgave i Visual Prolog, som man kan få mulighed for at stifte bekendtskab med.

Vi vil gerne tiltrække ildsjæle, der brænder for deres fag, og som kan være med til at udvikle både PDC og sig selv. Du skal være med til at opfylde vores ambition om at levere høj kvalitet.

Hvad du kommer med til dit nye team

  • Teamplayer, spiller positivt ind i det kollegiale fællesskab
  • Er på en relevant IT-uddannelse – såsom datalog eller softwareingeniør
  • Stærk logisk sans
  • Proaktiv og omhyggelig
  • God forståelse for softwarekvalitet
  • God til dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt

Livet på PDC

Bliv en del af et spændende og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige og motiverede kollegaer. Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og kan medvirke til, at vi sammen fortsat fremstår som den førende leverandør på vagtplanlægningsområdet. Ønsker du at blive udfordret på dine kompetencer, er du landet det rigtige sted.

Vi har sociale og kulturelle arrangementer, sportsaktiviteter og en attraktiv kantineordning. For at styrke de yngre medarbejdere har vi etableret et netværk, PDC Ung, på tværs af virksomheden, som skal styrke de unge både fagligt og socialt.
Vi har familievenlige arbejdsvilkår, en flad organisation, frihed under ansvar samt en fri og uformel omgangstone. Vi tilskynder en sund livsstil med fleksible arbejdstider.

Ansøgning 

Lyder det som et job, der passer på din profil? Så send din ansøgning til hr@pdc.com.

Du kan kontakte Troels Anker Jørgensen på tel. 2634 4114 eller troels.anker.joergensen@pdc.com for at høre mere om jobbet.

 

 

Janni Jespersen,
HR Manager

I'm here to help you

Call me obligation-free to discuss your business needs

Get in touch