Kundehistorier

Atlantic Airways

"For syv måneder siden, besluttede vi at skifte ops-system og leverandør. I dag anvender vi PDC Airline Suite og alle implementeringsplaner holdt 100%," siger Palma Kajsdóttir, operations manager i Atlantic Airways.

Atlantic Airways er et mindre luftfartsselskab på Færøerne, der opererer ruteflyvninger med både fixed-wings og helikoptere. Virksomheden har udviklet sig og udvidet sine aktiviteter siden grundlæggelsen i 1980'erne.

Den største aktivitet er i løbet af sommeren, og derfor besluttede Atlantic Airways, at et nyt ops-system burde være operationelt i begyndelsen af maj måned. "Vi indledte en dialog med PDC for omkring et år siden," forklarer Palma Kajsdóttir "men det er kun seks måneder siden vi gik i konkret diskussion om systemet og opsætning af PDC FlightTime, FlightOps og FlightCrew. I denne proces, har vi været yderst tilfreds med den lydhørhed og engagement vi blev mødt af fra PDC. Hele processen og dialogen har helt sikkert opfyldt vores forventninger - så meget, at vi lavede en plan for at være "live" med alle systemer 5 maj 2015 kl 15:00." siger Palma.

Denne plan holdt 100% - punktligt.

I tre uger i april og maj var 2 konsulenter fra PDC på Færøerne for at gennemføre implementering og uddannelse i PDC Aviation Suite. Støttet af udviklingsafdelingen fra hovedkontoret blev de sidste ændringer udført, og Atlantic Airways var "live" den 5/5 2015 kl 15:00.

"PDC Aviation Suite er et godt system, og vi er meget glade for det - herunder de særlige justeringer, vi fik gjort i forhold til vores særlige virksomhed" Siger Palma Kajsdöttir. "Supporten, uddannelsen og opmærksomheden på vores forretning overstiger, hvad vi har oplevet fra nogen anden it-leverandører."

"Vi kan helt klart anbefale kolleger i andre flyselskaber til at kigge i retning af PDC, hvis de skulle ønske at skifte ops-systemer," slutter Palma Kajsdóttir.

Planlægning af flyvninger og fly vedligehold
NextJet, Sweden

"NextJet vokser hurtigt, så vi oplever et behov for et integreret system, som understøtter både planlægning af vores flyflåde og besætning. Efter en komplet søgning har vi valgt PDC Airline Suite. "

"Nogle af årsagerne til fordel for PDC er, at deres system bruger kun én database, de har et simpelt systemoverblik og struktur, en kort implementeringstid og en meget konkurrencedygtig pris. Med PDC Airline Suite fra PDC, har vi fundet en løsning som understøtter NextJets krav til ydeevne, sikkerhed og punktlighed. "

""Efter kontraktunderskrivelse, tog det mindre end 40 dage, før programmerne kom i brug - herunder installation, uddannelse etc. Under vores kurser, var vi meget tilfredse med de gode faciliteter i programmet og miljøet på PDC og den løbende støtte de giver. PDC har behandlet NextJet meget seriøst som kunde. "

“"Jeg har arbejdet i to år med PDC Airline Suite i NextJet - og tidligere også i et andet flyselskab," siger Kenneth Norling. "Jeg er meget tilfreds med funktionalitet og de funktioner, der er inkluderet."

“"Jeg værdsætter især PDC's støtte og dygtige medarbejdere samt den lydhørhed, de har over for forslag fra kunderne. Når jeg har et problem eller en forespørgsel, så kan jeg nemt og hurtigt at komme i kontakt med PDC supportere eller udviklere. De tager alle tilbagemeldinger seriøst og handler på henvendelserne. Det ses i udviklingsprogrammet - og der er meget udvikling hele tiden "."

“"Jeg værdsætter PDC's nærhed til sine kunder, hvilket også afspejles i de årlige brugergruppemøder. Hvert år er vi inviteret til at mødes med PDC og kolleger fra andre flyselskaber. At være opdateret på de seneste programnyheder og PDC's planer for fremtiden har stor værdi - men det er også en fordel at mødes og diskutere med kolleger. Brugergruppemøderne tilbyder altid en to-vejs kommunikation mellem PDC og kunder, som ofte fører til gode og produktive diskussioner. De er virkelig værdsat. "
Siger Kenneth Norling, Operations Controller ved Next JetNextJet er et svensk flyselskab etableret i 2001 af fem nyuddannede piloter. I dag, opererer NextJet 18 fly og i gennemsnit planlægger de 90 fly og 175 besætningsmedlemmer hver dag.

Planlægning af flyflåde og besætning


Slot Coordination Switzerland

Af Erich Rindlisbacher, Adm. Dir i Slot Coordination Switzerland

""Vi har anvendt SCORE siden 1991. I denne lange periode værdsætter vi systemets stabilitet samt innovationsprojekter og den udvikling af softwaren der sker på grund af det stigende antal kunder og ændringer i luftfartsindustriens krav. I begyndelsen af 2007 indførte Slot Coordination Switzerland 'Online Coordination'. "

Slot koordinering i Schweiz


Moroccan Slots Coordinator

Af Saâd Azzioui Hovedkoordinator

'Moroccan Slots Coordinator' blev grundlagt i begyndelsen af september 2013, efter regeringens beslutning om at udpege Casablanca og Rabat Lufthavne til såkaldte 'Niveau 3' koordineret lufthavn start fra 1. september 2013. Efter undersøgelse af de it-løsninger vedrørende lufthavnskoordinering, har vi taget beslutningen om at bruge SCORE-systemet.

Vores valg har været drevet af flere factorer. Først og fremmest, imødekommer dette system vores operationelle behov, det integrerer alle lufthavnens begrænsninger, og det opfylder også alle de lovgivningsmæssige krav og IATA-standarder. SCORE er også almindeligt anvendt af lufthavnskoordinatorerne, hvilket beviser dets effektivitet og tekniske ydeevne. Denne stærke globale tilstedeværelse betyder også løbende berigelse af systemet gennem kapitalisering på erfaringerne fra brugerne.

Takket være støtte fra PDC's team (salg, teknisk, uddannelse, støtte) har vi været i stand til at implementere systemet i en meget kort tid og opfylde IATA aktivitetskalender.

Planlægning af operationer i luftfartsselskaber