Planlægning af arbejdstid og ressourcer med PDC VagtPlan

Intelligent og omkostningseffektiv ressource- og arbejdsplanlægning

PDC VagtPlan er et let anvendeligt værktøj til at udføre omkostningseffektiv vagt- og arbejdsplanlægning. PDC VagtPlan giver et fantastisk godt overblik over planlægningen af arbejdstiden og tilbyder faciliteter til beslutningsstøtte til planlæggere, der har brug for at fordele personale til forskellige skift og arbejdsopgaver. Systemet til arbejdsplanlægning lever fuldt ud op til udfordringen med skiftende arbejdstider, forskellige og varierende former for arbejde, komplicerede arbejdstidsregler og -aftaler, og sikrer, at personalet får den rigtige løn.

 

PDC VagtPlan sørger for, at du har medarbejdere med de rette kvalifikationer på det rigtige sted, når du har brug for dem, og beregner personaleomkostninger ved en given plan. Systemet til planlægning af arbejdstid analyserer også tidligere aktiviteter, så du ved præcis hvor, hvornår og hvorfor penge er blevet brugt.

 

Kontakt PDC på telefon 3636 0000 eller via e-mail på pdc@pdc.dk

Integreret og skalerbar løsning til arbejdsplanlægning

PDC VagtPlan er en skalérbar virksomhedsløsning, som er velegnet for mellemstore og store organisationer og virksomheder med dedikerede planlægningsfunktioner, såvel som HR- og it-afdelinger. Programmet strømliner hele processen med arbejdsplanlægning, formidling af arbejdsplaner, tidsregistrering og løn rapportering og integreres med alle HR-og lønsystemer.

Kraftfuld og unik online-beregner

PDC VagtPlan kan håndtere hundredvis af forskellige regler, aftaler og planlægningsmetoder, også indenfor den samme virksomhed. Det tæller-baserede beregningsmodul i hjertet af PDC VagtPlan er unikt og hjælper dig med at være på forkant med planlægning af arbejdstid og spare masser af tid. Modulet beregner straks, hvad der skal optælles. Rediger en vagt, og du ser straks virkningen på afdelingens samlede lønomkostninger, og hvilke implikationer, den skaber for medarbejderen. Opret en ny aftale for en gruppe af medarbejdere, og med det samme genberegnes den korrekte løn til dem - også med tilbagevirkende kraft!

Effektiv formidling af arbejdstidsplaner

PDC VagtPlan giver også mulighed for nem og effektiv formidling til medarbejderne om arbejdsplaner, ferie og afspadseringskonti, osv. Planer og regnskab er distribueret på internettet eller mobiltelefon, så alle altid har den opdaterede plan og præcise regnskaber ved hånden. Det giver også medarbejderne mulighed for at kommunikere deres fremtidige præferencer for arbejdstid til planlæggeren.

Styring og planlægning af arbejdstid siden 1990

PDC VagtPlan er en gennemprøvet løsning til planlægning af arbejdstid, der bruges af en række nationale og internationale organisationer og virksomheder i mere end 20 år i følgende brancher:

Arbejdsplanlægning på mange sprog

PDC VagtPlan er tilgængelig på adskillige sprog og kan let oversættes til nye. Kontakt PDC for yderligere information om vores system til planlægning af arbejdstid og en snak om jeres udfordringer og krav.

 


Arbejdsplanlægning tilgængelig på 8 forskellige sprog