Vagtplanlægning i detailbranchen

Reducer lønomkostninger og spar tid samtidig med at I øger kundetilfredshed og omsætning

Det lyder måske som et paradoks, men det er muligt med intelligent vagtplanlægning i PDC VagtPlan! Detailvare- og kædevirksomheder opererer i markeder præget af stor konkurrence, priskrige og små profitmarginer. Kunderne stiller store krav til vareudbud, lange åbningstider og service, og der skal optimeres i alle led for at forblive konkurrencedygtig.

Et afgørende middel i kampen om kunderne er at kunne levere service af høj kvalitet. Dette kræver frem for alt kompetent og tilstrækkeligt butikspersonale, når kunderne besøger butikken. En udfordring for alle detailvirksomheder med stor variation i antallet af besøgende kunder, stramme lønbudgetter, strenge krav fra fagforeninger og ønsker om fleksibilitet fra medarbejdere.

PDC VagtPlan sikrer detailvare- og kædevirksomheder succes gennem omkostningseffektiv og dynamisk arbejdsplanlægning samt en sammenhængende proces til planlægning, kommunikation med medarbejdere, tidsregistrering og lønrapportering.

Arbejdsplaner i PDC VagtPlan sikrer kompetent og tilstrækkeligt butikspersonale til alle opgaver og på alle vigtige poster gennem hele åbningstiden – samtidig med at lønomkostningerne synliggøres og holdes i skak, overenskomster og regler overholdes og medarbejderønsker tages i ed.

Vagtplanlægning for personale i detailbutikker