ReferencerPDC har opbygget langvarige samarbejder med en række store aktører på deres respektive forretningsområder. Disse alliancer sikrer, at PDC har den nødvendige rækkevidde og leveringsevne til at nå alle vores kunder inden for de segmenter, vi sætter fokus på.Flyselskaber / lufthavne

PDC's løsninger til flyselskaber og lufthavne anvendes i 15 lufthavne og mere end 30 flyselskaber fordelt over 30 lande.


ressourceplanlægning i flyselskaber

VagtPlan / RMS løsninger

PDC's løsninger til arbejdstids- og ressourcestyring anvendes i en række forskellige brancher og lande.


200.000 personer vagter planlægges med PDC VagtPlan


Kunder siger


PDC VagtPlan er et stabilt og robust vagtplanlægninssystem  Region Hovedstaden har anvendt PDC VagtPlan siden 1999. I hele denne periode har vi været meget tilfredse med stabiliteten af systemet samt de innovative projekter og den udvikling der er sket med programmet i forhold til de behov der har været pga stigende antal personale og krav. PDC's løsning blev valgt fordi vi ønskede en kort og hurtig implementering. Et valgt som viste sig at holde stik. Region Hovedstaden har 42.000 ansatte og vi beregner løn for ca. 130.000 personer som alle er registreret i PDC VagtPlan. Vi har 2000 brugere af systemet (konsulenter, planlæggere og kontorpersonaler).


Karsten Abildskov Hansen, Lønchef i Region H