PDC VagtPlan i Borispol Airport i Kiev

Sikrer, at Wayne Rooney kommer med til EM i fodbold i 2012

Forestil dig at England spiller her i Ukraine uden Wayne Rooney! Hvorfor? Fordi vi ikke har en trappe til hans fly - så mens nationalsangen spilles på stadion er han 'fanget' inde i et fly og venter på en tilgængelig trappe. Bagefter styrter han gennem terminalen bare for at indse, at de mennesker, som skulle hente kufferter i flyet har travlt med andre opgaver eller holder pause - hvorfor? Fordi opgaverne ikke er blevet koordineret præcist nok.

Det er scenarier som dennee, at ingen ønsker vil ske. Derfor er det af yderste vigtighed at have det rigtige system på plads. Ligesom alle andre lufthavne, vi lever et stadigt skiftende miljø, men når du øger mængderne massivt selv små ændringer i skemaer såsom forsinkelser eller manglende udstyr spredes i stadig større cirkler og påvirke hele systemet.


ressourceoptimering i lufthavne


Behov for en innovative software løsning

Løsningen der er leveret til Boryspil International Airport omfatter følgende programmer: PDC StaffPlan, PDC StandPlan, PDC SCORE - alle udviklede og markedsført af Prolog Development Center A / S. Denne suite af applikationer er en væg til væg lufthavnsløsning til små og mellemstore lufthavne og giver følgende vigtige fordele:

  • Evnen til at planlægge resorser baseret på den forventede efterspørgsel (fartplaner) og justere baseret på faktiske efterspørgsel (real-time flyvning ankomst / afgang)
  • Oversigt over tilgængelige ressourcer på ethvert tidspunkt
  • Mulighed for at simulere og optimere resorseallokering på tværs af funktionsområder
  • Evnen til at dokumentere overholdelse af flyselskabets SLA'er (dvs. at reducere antallet af bøder)
  • Bedre planlægning af vedligeholdelse (undgå peak-perioder)
  • Beslutningsstøtte og simulerings evne i forbindelse med stand og gate fordeling
  • Slot koordineringssystem til at optimere lufthavnens udnyttelse

Implementeringen startede i begyndelsen af 2009 og de første dele af løsningen var driftsmæssigt fra juni 2009, og projektet blev endeligt lukket med succes ved udgangen af 2010. På spørgsmål om processen med at implementere nye systemer med en udenlandsk leverandør, har vi fået følgende kommentar: "Vi forventede, at projektet ville blive udsat for mange udfordringer på grund af både kulturelle og sproglige barrierer, men jeg må sige, at både PDC og vi effektivt fjernet disse forhindringer og blev fokuseret. Vi havde begge en sund interesse i at gøre en succes og et fælles mål er et solidt grundlag for samarbejde. "


skiftplanlægning for lufthavne