Integrationer / lønsystemer

Tænker du på at indføre PDC VagtPlan og integrere med HR, økonomi, løn- eller andre systemer, men er usikker på, om det er tiden og pengene værd? Det giver adskillige betydelige fordele:

  • Du kan fjerne dobbelt-indtastninger og udføre detaljerede tidsregistreringer direkte ved kilden i realtid. Det giver mulighed for analyse af tid og omkostninger helt ned til minut-for-minut. Det sikrer også, at alle tidsregistreringer er tilknyttet en bestemt medarbejder, hvilket sikrer, at de rigtige juridiske regler anvendes på den givne medarbejder og gruppe.
  • Ved at give medarbejdere / afdelingsledere ansvaret for indtastning af tider og vagter reducerer man i høj grad antallet af rettelser, der er nødvendige efter en lønkørsel.
  • Hvis man har planer, der integrerer direkte til lønsystemet, behøver man blot ændre i vagtplanen, som herefter overføres direkte for videre lønbehandling. Medarbejdere indtaster kun hvad der er ændret i forhold til deres standard tidsplan; de indtaster kun undtagelser.

Nyd de tidsbesparende fordele ved papirløs lønningsproces. Bekymre dig ikke om omkostningerne eller vanskelighederne ved at gennemføre? PDC integrerer allerede til en række lønsystemer og sandsynligvis er dit et af dem.

Integration mellem lønsystem og vagtplanlægning