Nøgletal

Overblik over performance og forbrug

Succesfulde virksomheder gør tingene lidt hurtigere, lidt smartere og lidt mere innovativt. PDC VagtPlans dashboards giver dig den digitale motor, det kræver. Grav dybt i databaserne, og lav "døde" data om til viden. Man kan præsentere realtids data i den rigtige form for de rigtige mennesker, præcis når de har brug for det - selv mobilt - og styrke sine operationelle og strategiske beslutninger.

PDC's dashboards giver en meget konfigurerbar ramme for at oplysningerne kan præsenteres som visuelle tiltalende diagrammer.

Find det skjulte guld

Planer og rapporter indeholder ofte store mængder data. Med dashboardet kan du nemt oprette tydelige grafiske diagrammer, der viser data på en meningsfuld måde. Ikke alene kan du ofte identificere, hvor det går godt, og hvor tingene ikke går så godt. Du kan også finde forklaringen på, hvorfor det går som det gør - hvilket gør det muligt at træffe de nødvendige foranstaltninger. Ved brug af dashboardet kan du ikke alene analysere historiske data - du kan analysere tendenser og fremtidige planer.

Overblik over nøgletal og performance