Om PDC

PDC leverer forretningskritiske it-løsninger inden for personale- og ressourceplanlægning, der giver vores kunder markante forretningsfordele og effektiviseringer. Vores kunder opererer typisk i dynamiske og tidsbegrænsede miljøer, og vi tilbyder dem automatisering og intelligente beslutningsstøttesystemer, der sætter dem i stand til at optimere deres forretningsprocesser.

PDC har udviklet en unik teknologi, der tillader os at anvende regler og AI metoder til optimeret og effektiv beslutningsstøtte - såsom Visual Prolog.

Som en anerkendt leverandør inden for planlægning tilbyder PDC løsninger til ressourseoptimering i forskellige brancher, fx luftfart, sundhed, detailhandel og service.

PDC's løsninger bygger på videnbaseret teknologi og komplementeret med vores kunders eksisterende it-løsninger tilbydes en højkvalitets beslutningsstøtte. Store og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner kan generere indtægter, reducere omkostninger samt opnå det overblik og den indsigt, der er nødvendig for at optimere deres ydelser og arbejdsprocesser.

PDC supporterer virksomheder i hele verden og siden dannelsen af det første personaleplanlægningssystem i 1990'erne til de avancerede lufthavns slot koordineringsløsninger har PDC stor betydning på markedet for planlægningssystemer.

Ansatte med en lidenskab og ansvar for vores kunder

I samarbejde med PDC vil man opleve, at vi er dedikerede til at nå en høj grad af ekspertise i din branche og til at være kundeorienteret. Vi leverer produkter der giver dig mulighed for at optimere din virksomhed, og det er vores fineste mål at levere løsninger, der øger din effektivtet mest muligt.

De ansatte i PDC tager deres ansvar alvorligt og det er helt afgørende for os, at virksomheder, der vælger at arbejde med os stoler på vores kompetencer, kvalitet og leveringsevne. Vi lægger stor stolthed i den tillid og loyalitet, vi har fået fra vores kunder og partnere.

PDC har etableret langvarige samarbejder med nogle af de førende leverandører inden for deres respektive markeder. Disse alliancer sikrer, at PDC vil have den nødvendige rækkevidde og leveringsevne til at nå vores kunder inden for de segmenter, vi vil fokusere på.

Kontakt PDC A/S

H.J. Holst Vej 3-5 C
2605 Brøndby
Tel 3636 0000
E-Mail pdc@pdc.dk
CVC nr. 78806117Spin-off virksomheder

Dictus Aps, som har stor erfaring med diverse taleteknologier (talegenkendelse, talesyntese, dialogsystemer, telefonløsninger mm.) Læs mere om privat- og forretningsløsninger på www.dictus.dk

ARGOS Aps, som udvikler og markedsfører beslutningstøttesystemer i forbindelse med kemiske og nuklare beredskabssystemer. Læs mere om konsortiet, medlemslande og løsningerne på www.pdc-argos.com


PDC leveres vagtplanlægning